La nostra empresa

Coneix una mica més de GE Plus

GEplus, S.L. neix de la necessitat en el mercat d'empreses de serveis en gestió i assessorament energètic. La nostra principal meta inicial és aconseguir que els nostres serveis siguin de cost zero per als nostres clients mitjançant mesures de seguiment i anàlisi del consum energètic, assessorament en contractació elèctrica i vigilància de sistemes d'optimització d'instal·lacions.

2013
Joan Ramon Pelegrí Espachs, cofundador de Gestió Energètica Plus SL, va deixar una trajectòria de 17 anys al cap del departament de manteniments en una empresa instal·ladora reconeguda en el sector de la distribució elèctrica i el manteniment industrial. Durant aquests anys, va acumular una valuosa experiència i coneixement en la gestió de manteniment d'instal·lacions elèctriques i industrials, sent un dels pilars fonamentals en el seu desenvolupament professional i en la seva transició cap a la creació de Gestió Energètica Plus SL. La seva experiència i expertesa han estat claus en l'assoliment dels objectius i l'èxit de l'empresa en el camp de la gestió energètica.
2015
Després d'un recorregut en el món de la gestió energètica, Joan Ramon Pelegrí Espachs s’associa amb Gabriel Garriga Gòdia per crear Gestió Energètica Plus, S.L. Amb la seva experiència i aprenentatge en el sector, van unir esforços per establir una empresa dedicada a proporcionar solucions innovadores en gestió energètica, oferint serveis especialitzats per a les necessitats específiques dels clients. Aquesta associació va marcar el començament d'una nova etapa en la qual van poder aplicar els seus coneixements i expertesa per al desenvolupament d'un negoci d'èxit en el camp de l'eficiència energètica i la sostenibilitat.
2018
Joan Ramon Pelegrí adquireix la totalitat de les participacions de GEplus, i l’empresa es trasllada al mòdul 2.04 de l’edifici Centre Europeu d’Empreses i Innovació dins el Complex Caparrella de Lleida. L’espai, de 130 m2, està distribuït amb una sala principal destinada a back office i administració amb 5 llocs de treball i capacitat fins a 12, una Sala de Juntes, una sala de desenvolupament tecnològic i I+D, a més d’un despatx per a la gerència. Aquesta nova ubicació proporciona un entorn idoni per al creixement i desenvolupament de l’empresa en el sector de la gestió energètica.
2024
GEplus, amb més de 10 anys d'experiència en el sector de la Gestió Energètica, s'ha consolidat com un referent a les terres de Ponent. Amb una àmplia cartera de +200 clients i un total de +750 CUPS i +2.400 GWh gestionada entre subministraments electricitat i gas. Això representa un volum de facturació energètica per als nostres clients de +245 milions d'euros. Aquesta xifra reafirma el nostre compromís i la confiança que tenen els clients en els nostres serveis de gestió energètica.
T’ajudem a assolir els teus objectius
Característiques principals de GE Plus
Assessorament personalitzat
A GEplus, oferim assessorament personalitzat per als nostres clients en matèria de gestió energètica. A través d'un enfocament individualitzat, analitzem les necessitats específiques de cada client i proposem solucions adaptades que ajudin a optimitzar l'ús de l'energia i a reduir els costos. El nostre equip d'experts en gestió energètica està compromès a proporcionar un suport integral i acompanyament durant tot el procés, des de l'avaluació inicial fins a la implementació i el seguiment de les solucions adoptades. Amb el nostre assessorament personalitzat, els clients poden prendre decisions informades i estratègiques per millorar l'eficiència energètica i impulsar la seva sostenibilitat empresarial.
Estalvi Energètic Real
L'estalvi energètic real varia segons les mesures implementades i les característiques específiques de cada client.
Amb GEplus, treballem per identificar oportunitats d'estalvi energètic mitjançant l'avaluació detallada del consum energètic i la implementació de solucions adaptades a les necessitats de cada client. Això pot incloure l'optimització de processos, l'ús de tecnologies més eficients, la millora de l'aïllament i l'enllumenat, entre altres. El nostre objectiu és garantir un estalvi energètic real i significatiu que ajudi els nostres clients a reduir els seus costos operatius i la seva empremta ambiental. Mitjançant el seguiment continu i l'avaluació dels resultats, assegurem que les mesures implementades generin els estalvis esperats i contribueixin al èxit a llarg termini dels nostres clients en termes de gestió energètica.
Millora de qualitat
La millora de la qualitat de servei, tant a nivell personal com per al client, és un objectiu fonamental de GEplus. Treballem dia a dia per proporcionar als nostres clients un assessorament personalitzat i una atenció dedicada, assegurant-nos que les seves necessitats i preocupacions siguin abordades de manera eficient i efectiva. Busquem millorar la qualitat del servei mitjançant la implementació de solucions energètiques que augmentin la fiabilitat del subministrament, redueixin els temps d'aturada i millorin la satisfacció general del client. En última instància, la nostra missió és proporcionar un servei de la més alta qualitat tant a nivell personal com per al client, assegurant-nos que les seves necessitats i expectatives siguin plenament satisfetes.

El teu soci energètic independent

Que és GE+?

En GE Plus Solucions Energètiques, som conscients de la importància de la gestió eficient de l'energia en la construcció d'un futur sostenible i econòmicament viable. Amb aquest objectiu, el nostre equip està format per professionals altament qualificats en la consultoria i gestió de l'energia, amb una àmplia experiència en el sector i un compromís inquebrantable  amb la innovació i la excel·lència.

Com a empresa líder en el sector, entenem que l'èxit d'un projecte d'eficiència energètica no només depèn de la planificació i el disseny, sinó també de la implementació efectiva de les solucions proposades. És per això que, a més del nostre equip de consultors energètics, comptem amb personal altament qualificat per a la realització dels treballs d'instal·lació, manteniment i gestió energètica.

Els nostres professionals estan titulats en diverses àrees rellevants, incloent enginyeria tècnica industrial, eficiència energètica, energies renovables i molt més. Algunes de les certificacions que posseeixen inclouen:
 

  • Enginyeria Tècnica Industrial
  • Grau Superior en Energia Solar Tèrmica
  • Grau Superior en Eficiència Energètica
  • Grau Superior en Energies Renovables
  • Certified Energy Manager (CEM)
  • Certificació CMPV Mesura i Verificació
  • Tècnics Especialistes en Instal·lacions de Baixa i Mitja Tensió
  • Tècnics Especialistes en Captura i Anàlisi d'Imatges Termogràfiques

Aquestes titulacions i certificacions, juntament amb la nostra experiència pràctica, ens permeten oferir als nostres clients un servei integral i de qualitat excepcional en tots els aspectes de la gestió energètica. Des de l'avaluació inicial fins a la implementació i el seguiment continu, estem compromesos a proporcionar solucions personalitzades i eficients que ajudin les empreses a minimitzar el seu consum energètic i reduir el seu impacte ambiental. 

Amb GE Plus Solucions Energètiques, podeu confiar en un soci de confiança per al vostre futur energètic. Contacteu amb nosaltres avui mateix per descobrir com podem ajudar-vos a assolir els vostres objectius d'eficiència energètica i sostenibilitat.
Junts, creem un futur més brillant i més sostenible.

Saber més

Filiació

Socis de les principals associacions del sector

Ser membre de gremis sectorials d'eficiència i gestió d'energia implica formar part d'una xarxa de professionals, empreses i entitats dedicades al desenvolupament i promoció de pràctiques sostenibles en l'ús i la gestió de l'energia. Aquestes organitzacions aglutinen experts en diverses àrees relacionades amb la eficiència energètica i la gestió sostenible dels recursos, proporcionant un fòrum per a la col·laboració, l'intercanvi de coneixements i la defensa d'interessos comuns. 

Ser membre d'aquests gremis ofereix diversos avantatges i oportunitats per als professionals i empreses del sector, incloent:

.

Accés a Recursos i Coneixements

Els membres tenen accés a recursos, estudis, informes i materials educatius relacionats amb la eficiència energètica i la gestió sostenible de l'energia. Això els permet estar al corrent de les últimes tendències, tecnologies i regulacions en el sector.

.

Col·laboració i Xarxa Professional

Faciliten la interacció i la col·laboració entre professionals del sector, permetent l'establiment de relacions de treball, la creació d'oportunitats de negoci i la resolució de problemes comuns.

.

Representació i Defensa d'Interessos

Els gremis actuen com a veus del sector davant de les institucions, els reguladors i altres actors rellevants, defensant els interessos dels membres i advocant per polítiques i iniciatives que promoguin la eficiència energètica i la sostenibilitat.

.

Accés a Formació i Desenvolupament Professional

Programes de formació i desenvolupament professional per als seus membres, incloent cursos, tallers i seminaris sobre temes rellevants per al sector.

En resum, ser membre de gremis sectorials d'eficiència i gestió d'energia no només és una manera de connectar amb altres professionals i empreses del sector, sinó també una oportunitat per contribuir al creixement i la millora continua del sector i per aprofundir en els coneixements i les pràctiques relacionades amb la eficiència energètica i la sostenibilitat.

Patrocinadors

GE PLUS Patrocina l'Esport Base Infantil del Club Handbol Alcarràs

GE PLUS s'ha unit com a patrocinador de l'esport base infantil del Club Handbol Alcarràs. 

En GE PLUS, creiem en el poder de l'esport per a inspirar i formar els joves de la nostra comunitat. És per això que estem encantats de donar suport al Club Handbol Alcarràs i al seu compromís amb el desenvolupament dels nostres joves esportistes. 

El nostre patrocini no només ajudarà a proporcionar equipament esportiu de qualitat i recursos per als equips infantils del club, sinó que també contribuirà al creixement continu de l'esport base a Alcarràs. Estem emocionats de veure els nostres joves talents brillar a les pistes de handbol i desenvolupar-se com a esportistes i persones. 

A GE PLUS, estem compromesos amb el suport a la nostra comunitat i creiem que invertir en l'esport base és una inversió en el futur. Estem molt contents de formar part del Club Handbol Alcarràs i esperem una temporada plena d'èxits i emocions!

Handbol Alcarras equip

Més informació

Ajuts i Subvencions

Rebre ajudes i subvencions pot ser crucial per al desenvolupament i la sostenibilitat de les empreses, especialment en sectors com la innovació, la sostenibilitat i la recerca i desenvolupament. Les principals  raons per les quals les empreses podem necessitar aquest tipus de finançament i com pot influir en elles. En conjunt, l'accés a ajudes i subvencions pot tenir una influència significativa sobre l'empresa, permetent-li innovar, créixer i adaptar-se a les demandes del mercat i les necessitats de la societat. Aquest finançament pot ser un element clau per al seu èxit a llarg termini i per al seu paper com a agent de canvi en la economia i la societat.

bulb

Inversió en Recerca i Desenvolupament (R+D)

Les empreses poden necessitar ajudes i subvencions per finançar projectes de recerca i desenvolupament, especialment en àrees tecnològiques o científiques. Aquesta inversió pot permetre a les empreses innovar, desenvolupar nous productes o millorar els existents, mantenint-les competitives en el mercat.

plant

Implementació de Tecnologies Sostenibles

L'adopció de tecnologies sostenibles pot requerir inversions inicials significatives. Les ajudes i subvencions poden ajudar les empreses a finançar la transició cap a pràctiques més respectuoses amb el medi ambient, com la instal·lació de sistemes d'energia renovable, l'eficiència energètica o la gestió de residus.

check

Creació d'Oportunitats de Negoci

Les ajudes i subvencions poden permetre a les empreses expandir-se a nous mercats o sectors que, d'altra manera, serien inaccessibles. Aquest finançament pot facilitar la inversió en infraestructures, tecnologies o capacitació de personal per afrontar nous reptes i aprofitar noves oportunitats de creixement.

High Graph

Millora de la Competitivitat

Mitjançant la recepció d'ajudes i subvencions, les empreses podem millorar la seva competitivitat en el mercat. Això pot ser mitjançant la millora de la seva infraestructura, la reducció de costos operatius mitjançant la implementació de tecnologies eficients o la millora de la qualitat dels seus productes i serveis.

arm

Reducció del Risc Financer

L'obtenció d'ajudes i subvencions pot reduir el risc financer associat amb determinats projectes o iniciatives, ja que proporciona una font addicional de finançament que pot alleujar la pressió sobre els recursos interns de l'empresa.

web

Ajudes rebudes per part d’administracions públiques

Programa de concessió de subvencions destinades al finançament del programa Ocupació + Transformació referent a les inversions del component 23 “Nous projectes territorials per al reequilibri i l'equitat. Emprenedoria i microempreses” a Catalunya en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència, finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU. Beneficiari Gestión Energética Plus, s.l.

EU

Programa d’ajuda per a la digitalització de petites empreses, microempreses i persones en situació d'autoocupació, al marc de l'Agenda Espanya Digital 2025, el Pla de Digitalització PIMEs 2021-2025 i el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de Espanya -Finançat per la Unió Europea- Next Generation EU (Programa Kit Digital). Beneficiari Gestión Energética Plus, s.l.

Kit Digital

Vols formar part de l’equip de GE Plus?

Consulta les nostres ofertes de treball

Ge plus està en constant creixement y busquem professionals que vulguin incorporar-se amb el nostre equip i formar part d’una empresa amb expansió. Si creus que el teu perfil professional s’ajusta y vols formar part del nostre equip, inscriu-te en la nostra borsa de treball disponible 

Tècnic instal·lació equips monitorització

Estem buscant un tècnic instal·lador qualificat per unir-se al nostre equip dedicat a la…

Aplicar

Consultor energètic

Estem buscant un consultor energètic amb talent i passió per unir-se al nostre equip. El candidat…

Aplicar